To femmålstap i sesongopninga

Lagt ut av Førde IL - Handball den 11. Sep 2022

Oda sette inn ni mål mot Nærbø. Førde drog til Rogaland med håp om å kome heim med poeng, men det vart to tap, begge med fem mål. Laurdag vann Nærbø 30-25, sændag vann Hinna 22-17.

 

Trenar Øyvind Indrebø seier at det alltid er surt å reise heim utan poeng, men at dei fekk ein del gode svar, og at dei har god tru på å ta nye steg fram mot første heimekampane 8. og 9. oktober.

- Det var to ulike kampar. Mot Nærbø starta vi svakt, men hadde ein god andre halvdel  av omgangen, det var mykje det same i andre omgang. Men det svingar for mykje, særleg i angrep. Det er eit resulkta av at vi har for få kampar saman, spelarane er litt utrygge på kvarandre..

Øyvind gir spelarane pluss i margen for god moral, men minus for returløp.

- Det vart for mange kontringsmål mot oss

I søndagskampen mot Hinna  starta det bra, pauseresultatet var 10-10.

- Vi spelte veldig god i forsvar i begge omgangane, vi la oss i 5-1 og gjorde kjempestore framsteg frå kampen mot Nærbø. Forsvaret sat veldig bra. I angrep tok vi nye steg. Hinna er eit betre lag enn Nærbø. Men vi hadde ein kritisk fase midtvegs i andre omgang. Då gjer vi det litt for vanskeleg.

Men samla sett ser Øyvind Indrebø mange lyspunkt.

- Vi har god moral i laget, og vi veit kva vi skal jobbe med framover. Til dei neste kampane reknar vi med å ha Sara Dyrhol Vatne og Rebekka Øen klare etter skade.

Kampfakta:

Nærbø-Førde 30-25 (15-13). Mål for Førde: Oda Vindheim 9, Amalie Ness 3, Benedicte Frøyen Bergset 3, Maren Totland Aase 3, Tuva Tefre Kalstad 3, Ingrid Sofie Indrebø 2, Emma Gloppestad 2.

Hinna-Førde 22-17 (10-10). Mål for Førde: Benedicte Frøyen Bergset 5 (3 på straffe), Emma Gloppestad 4, Oda Vindheim 3, Ingrid Sofie Indrebø 3, Amalie Ness 1, Maren Totland Aase 1.


Kommentarar

Logg inn for å skrive en kommentar.