Sjekk medlemstilbod frå Sparebanken Vest!

Lagt ut av Førde IL - Handball den 28. Okt 2022

Sparebanken Vest er generalsponsoren til Førde IL Handball og dermed ein veldig viktig faktor i det apparatet som skal til for at dei unge får utøve sporten vi er så glade i. På biletet ser vi Cathia Lone frå banken saman med vår gode målvakt, Andrea Boge Solås, som var vår beste då vi slo BSI i haust.

Her er helsinga frå generalsponsoren vår, som gjerne ser oss som kundar i banken:

PÅ LAG MED Førde IL Handball:

God rådgjeving til våre kundar er det viktigaste vi gjer. Ansikt til ansikt kvar dag. No ynskjer vi å gi deg eit godt tilbud som medlem i Førde IL Handball. 

Kundeutbytte er overskuddsdeling og vert fastsett ut fra det årlege resultatet, egenkapitalen og likviditeten til banken. Det er ikke garantert utbetaling kvart år. Ta kontakt, så finn vi dei beste løysingane saman. 

Hos oss kan du få kundeutbytte, som er din del av overskotet til banken. Saman finn vi dei beste løysingane for ditt behov. Eit godt rentetilbod og ingen etableringskostnader. Du får Norges beste mobilbank rett i lomma – vi har nemleg best rangering av alle bank-apper i Google Play og AppStore. 

Som boliglånskunde hos oss skaper du verdi langt utover di eiga lommebok, for store deler av overskuddet vårt går til gode formål på Vestlandet. Du får din eigen personlege rådgjevar som kjenner deg og som kan hjelpe deg med alt fra lån og forsikring, til sparing og pensjon.

Ta kontakt, så finn vi dei beste løysingane saman 

Cathia Lone, epost: cathia.baaroy@spv.no Tlf.: 99 42 11 41

 Arve Ekehaug, epost: arve.ekehaug@spv.no Tlf.: 95 15 16 11

Aina Sognnæs Strandos, epost:  aina.strandos@spv.no Tlf.: 90 29 03 32.
Kommentarar

Logg inn for å skrive en kommentar.