Ver med på å feire ny kontrakt!

Lagt ut av Førde IL - Handball den 19. Mai 2022

Fredag og laurdag møter vi Gneist i serieavslutninga i 2. divisjon. Gneist tek turen til Førde for å spele både heimekampen og bortekampen mot Førde i Førdehuset. For oss blir det ei fin anledning til å takke både spelarar, trenarar og publikum for ein lang, til dels frustrerande sesong, som trass alt enda godt for vår del til slutt. Med 28-18 over Kjøkkelvik sist helg er det klart at det blir 2. divisjonsspel også sesongen 2022/23.

Den første kampen mot Gneist går fredag klokka 19.00. Dette er eigentleg bortekampen , så formeldt står Gneist som heimelag, men det er vi som arrangerer.

Laurdag klokka 13.00 møtest laga igjen, då med Førde som heimelag. Og dette blir den offisielle sesongavslutninga for vår del. Etter kampen skal vi takke av to spelarar som har gjort ein uvurderleg innsats for Førde dei siste sesongane, Martine Vindheim og Maria Ullebust Oppedal. Også trenarduoen Øyvind Fougli Vraalsen og Ole Kristian Gjerstad skal få sin velfortente hyllest. Møt opp for å sjå ein fin handballkamp og ta del i hyllesten etter kampen!

Det høyrer med til historia at Gneist også har kamp søndag, mot Årstad i Bergen, så dei får ei travel helg!

Tekst og foto: Kjell Arvid Stølen.


Kommentarar

Logg inn for å skrive en kommentar.