Endå ein jamn kamp utan poeng

Lagt ut av Førde IL - Handball den 31. Okt 2021

Kaptein Oda Vindheim måtte nok ein gong sjå at poenga glapp.

 

Førde-Ålgård2 23-25 (12-13). Førde-damene spelte nok ein jamn kamp på heimebane, men igjen vart det eit surt og knepent tap, denne gongen mot Ålgård2.  Heimelaget kom bakpå frå start og var på det meste fem mål bak, men ein solid innspurt på første omgang gjorde at dei berre var eitt mål bak ved sidebyte.

I andre omgang var Førde fleire gonger oppe på uavgjort, men mot slutten seig Ålgård frå igjen, og det enda med tomålstap.

Sportsleg leiar Oddny Sønnesynseier at det er tungt at det nok ein gong bikka feil veg.

- Vi får ein dårleg start, spesielt bakover og kjem bakpå med fem mål. Men vi jobbar oss inn i kampen igjen og går til pause eitt mål bak. Andre omgang vart  jamn , og vi spelte oss til mange gode sjansar. Men vi er for dårlege i avslutningsøyeblikket og bomma for masse. Dermed taper vi med to mål. 

- Det positive er at vi ser framgang begge vegar, og ikkje minst, vi har Jeanette Øksenberg tilbake på bana. Ho scora seks mål og var vår beste. No må vi berre riste av oss dette også og fokusere inn mot neste kamp. Vi har trua på det vi jobbar med, men vi må berre få nokon positive opplevingar no slik at vi snur denne trenden.  

Mål for Førde: Jeanette Øksenberg 6, Berenice Halvorsen 5, Oda Vindheim 4, Martine Vindheim 3, Emma Gloppestad 3, Agnete Hjelmeland Ørnehaug 1 og Veslemøy Risnes Kjønås 1. For Ålgård 2 vart Hege Grønningen toppscorar med ni mål.


Kommentarar

Logg inn for å skrive en kommentar.