NO ER JEANETTE TILBAKE

Lagt ut av Førde IL - Handball den 7. Jan 2020

I fjor var Jeanette Øksenberg toppscorar på Førde. Etter åtte månadar på sidelinja, er ho tilbake på 1. divisjonsarenaen i Førdehuset onsdag kveld.

Då Førde sist helg tapte med to mål mot Skrim Kongsberg (19-17) fekk Jeanette Myklebust Øksenberg oppleve sitt comeback på Førde. Då spelte ho stort sett i forsvar, men allereie mot Haslum i Førdehuset onsdag kveld, kan ein vente å sjå fjorårets toppscorar vere med framover på bana.

- Ja, no har eg trent litt med Førde i det siste, og det er kjekt å vere med i gjengen igjen. Men eg merkar sjølvsagt at det er heile åtte månadar sidan sist eg spelte kampar, seier Jeanette, som totalt scora heile 115 mål då Førde spelte i 1. divisjon i fjor.

- Etter den sesongen hadde eg godt av ein pause. Men eg har merka at eg har fått meir og meir lyst i det siste. No håpar eg sjølvsagt å bidra til at Førde kan ta litt fleire poeng, seier Øksenberg til handballgruppa si utsende på siste trening før Haslum-kampen.

Men trenar Hilmar Gudlaugsson må samstundes sjå at årets toppscorar på Førde, Birta Mar Gretardottir, ikkje kan spele kampen mot Haslum.

- Nei, det er uaktuelt for min del då eg trakka over sist veke. Men håpet er at eg skal vere klar til Rælingen-kampen, seier den islandske bakspelaren medan ho trenar alternativt i laget si siste trening føre kampen mot Haslum.

Kampen mot Haslum går onsdag kveld klokka 18.00.

Tekst og foto: Stig Roger Eide


Kommentarar

Logg inn for å skrive en kommentar.