PÅ SØNDAG ER DET ALVOR

Postet av Førde IL - Handball den 5. Sep 2019

Dette er spelarane som deltok på fotograferinga denne veka: Bak frå venstre: Hilmar Gudlaugsson, Benedicte Frøyen Bergset, Ivana Raickovic, Birta Gretarsdottir, Maria Oppedal, Elisabeth Lund, Lara Zidek og Oddny Sønnesyn. Sitjande frå venstre: Camilla Leikvoll, Amanda Holmen Eriksen, Ida Drønen, Oda Vindheim og Martine Vindheim.


«Nye» Førde spelar sin første 1.divisjonskamp på bortebane søndag. – Vi går offensivt ut, seier Oddny Sønnesyn.

Førde il Handball sin sportsleg leiar Oddny Sønnesyn og trenar Hilmar Gudlaugsson mønstrar endeleg fullt mannskap når serien startar opp i 1.divisjon til helga.

- Ja, etter at vi tapte cupkampen mot Åsane for 14 dagar sidan, så har det gått betre og betre. Vi spelte ein treningskamp mot divisjonskollega Volda i Innvik på måndag, og då tapte vi 30-33. Då var det mykje positivt i mannskapet, seier Oddny Sønnesyn og ser at dei nye spelarane glir betre og betre inn i troppen.

Treng tid

- Ja, det er klart at med fem nye spelarar, så treng vi litt tid. Men allereie no ser det mykje betre ut, seier Oddny Sønnesyn om dei fem nye spelarane Brita Gretarsdottir, Lara Zidek, Ida Drønen, Camilla Leikvoll og Ivana Raickovic.

- Vi møter Fjellhammer på søndag, og veit at dei spelar ein offensiv og fartsfylt handball. Så vi må sette forsvaret frå første minutt, og satse på at vi har nok offensiv styrke til å avgjere kampen til vår fordel. For Fjellhammer har som Førde skifta ut mange spelarar i troppen til denne sesongen, seier Oddny Sønnesyn og ser at også Andrea Boge Solås og Regine Boge Skadal er klar for kampen på søndag.

Følg kampen

- No er alle spelarane på plass, og det skal bli kjekt å sjå den første kampen om seriepoeng, seier klubbens sportslege leiar.

Kampstart i Lørenskoghallen er 18.15 på søndag.

Tekst og foto: Stig Roger Eide


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.