Heim frå Bergen med fire poeng!

Postet av Førde IL - Handball den 22. Okt 2023

D2: Tertnes-Førde 19-32 (7-13): Etter kalassiffer mot BSI laurdag vart det igjen ein veldig klar siger mot Tertnes, og dermed sanka Førde med seg fire av fire poeng på denne turen til Bergen. Vi er a poeng med Åsane og Hokksund, alle med ti poeng.

Etter at det var jamt fram til det stor 5-6 på måltavla, takka Førde for følgjet, og de stor snart 5-12.

Etter seksmålsleiing ved pause scora vi sju mål utan ein einaste Tertnes-kvittering på sju minutt av andre omgang. Dermed var kampen avgjort, og siste delen var det jamnare.

Kinga Lemiech, Annette Kaalstad og Vilde Sande-Neset hadde alle 5 mål, Amalie Ness 4, Marie Myklebust 4, Estelle Ahlquist Lundh 4 (2 på straffe), Tuva Tefre Kalstad 1 og Bianca Bruenech 1 mål.