Innhaldsrik veke

Postet av Øyvind Fougli Vraalsen den 20. Nov 2023

Veka vi nå har lagt bak oss har vært innhaldsrik for Førde Handball.

Mandagen gikk bort til vanleg trening for laga, og kamp for vårt J11 lag i Gaularhallen, kjekke opplevingar.

Onsdagen var vårt damelag i fjerdedivisjon i Florø for kamp, etter litt kluss i vekslinga ble kampen gjennomført med litt færre spillere enn planen, noe som resulterte i et 42-30 tap. Ellers ble onsdagen startskuddet for gutteprosjektet i klubben, hvor vi ønsker å få fleire gutar med på laget. Det vil komme fleire slike tiltak rettet mot gutta i byen og omegn.


Laurdag ble det spilt flere kampar i klubben. J16 laget vårt tok turen til Leikanger for å spille mot Syril, der tok jentene våre ein eittmålssiger. Vårt andredivisjonslag tok imot Rygge til dyst i Førde, som endte med en tomålssiger til Førde. Herrelaget tok i helga turen til Bergen som endte med solig 38-25 siger mot Juristforeningen. I Bergen var også vårt J12 lag som deltok på første runde av temaserien. Her spilte de mot Flaktveit, Løv-Ham og Askøy. Kjekke opplevelser på turen og gode resultater mot Bergenslagene. 


Søndagen hadde og herrelaget kamp, og etter en sosial kveld lørdagen ble det en tung kamp. Men de drar med seg to nye poeng hjem i sekker etter 28-23 seier over Norrøna. J13 tok turen til Vik som enda med 16-13 tap, og i Førdehuset var det rigga for full rulle for jenter og gutter syv og åtte år. Et godt arrangement gjennomført i Førdehuset. 

Nå ser vi fram til ny uke med nye aktiviteter.


Takk til alle sponsorer som gjør dette mulig, vi vil ha flere av dere med på laget.

Sparebanken Vest
Harald Kapstad
Coop Nordvest AS
Spenst Førde
Fjordprofil


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.